Škoda Næstved

Når skaden er sket skal du vælge rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. Men det er vigtigt at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Škoda Næstveds pladeværksted er godkendt af bilproducenterne til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

Škoda Næstved er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation

Gratis lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, stiller Škoda Næstved en gratis bil til rådighed mens vi udbedrer skaden. Det eneste du selv skal betale er selvrisikoforsikringen. 

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Kontakt os på telefon 55 72 14 88 og få gode råd med på vejen.